Nog één nachtje slapen... - Reisverslag uit Almere Stad, Nederland van Johan en Martin - WaarBenJij.nu Nog één nachtje slapen... - Reisverslag uit Almere Stad, Nederland van Johan en Martin - WaarBenJij.nu

Nog één nachtje slapen...

Door: Johan en Martin

Blijf op de hoogte en volg Johan en Martin

06 Juni 2023 | Nederland, Almere Stad

Hoi lieve allemaal,

De Reisjunkies Johan en Martin mogen weer doen wat ze helt liefste doen, reizen! Het werk is weer gedaan en afgesloten en we zijn er weer klaar voor. Jullie ook?

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we terug kwamen van onze verre reis van 2022. Toen was het ons geliefde Amerika wat we bezochten en morgen staat er een heel nieuw avontuur voor de deur. Wij gaan en mogen namelijk naar Japan!

Een land wat al heel lang op onze bucket list staat, en waar we alles al voor geregeld hadden voor April 2020. Toen werd alles gecancelled door Corona en zo heeft het reis schema meer dan drie jaar klaar gelegen. En nu gaat het dan echt gebeuren. We gaan naar het land van de rijzende zon, de technologie, het typische Japanse eten en de vele (voor ons) rariteiten.

Morgen zullen we vertrekken vanaf Schiphol en zullen we rechtstreeks vliegen op Tokyo. Waarschijnlijk zal de vlucht ongeveer 13 uur duren, dus genoeg tijd om films te kijken en ons in te lezen in de reis. Want het beloofd weer een mooie, spannende en vol met activiteiten geplande reis te worden.

De eerste stop is dus Tokyo waar we de eerste dagen zullen verblijven. In de grootste stad ter wereld met meer dan 38 miljoen mensen, gaan we proberen om veel te zien en te beleven. Ter vergelijking: de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel hebben samen ongeveer dezelfde oppervlakte als Tokyo.

Na Tokyo halen we de huurauto op en gaan we ons al (links) rijdend door Japan verplaatsen. Japan bestaat uit heel veel eilanden en heeft vier grote eilanden: Honshu, Hokkaido, Kyushu en Shikoku. Wij zullen enkel op het hoofdeiland Honshu gaan rond rijden. Zo zullen we naar Hakone, Nikko, Nagano, Kamikochi, Kyoto, Osaka en Hiroshima gaan. Veel plaatsen met allemaal hun eigen bezienswaardigheden, gewoontes en eten.

Wij kunnen niet wachten op dit nieuwe avontuur. De paspoorten liggen klaar, we zijn ingecheckt voor de vlucht dus eigenlijk nu al ready for take off. Vliegen en genieten jullie weer met ons mee tijdens de reis en de reisverslagen?

Heel veel liefs oftewel Takusan no ai,

De Reisjunkies

• 06 Juni 2023 - 20:00

Roeland & Hans:

Heel veel plezier, en ga ervan genieten.

Niet teveel shusi eten onderweg want ook daar hebben ze macdonald he.

Ik wacht in spanning af wat we te lezen krijgen enne duim voor jullie dat jullie beter weer hebben als wat wij hadden. [e-1f917]

• 06 Juni 2023 - 20:10

Willemien :

Hoi ,hoi , wens jullie een goede vlucht en een fantastische reis [e-1f340]een geweldig avontuur ,

Geniet ervan .

[e-1f618]

• 06 Juni 2023 - 20:19

Nathalie Koppen :

Alvast een fantastische vakantie [e-38] reis gewenst! [e-1f618]

• 06 Juni 2023 - 20:34

Henk :

Fijne vakantie ben benieuwd naar de reisverslagen

• 06 Juni 2023 - 20:51

Anna Marijn :

Jaaaaaaaa zo leuk!!

Goede vlucht alvast en ik ga lekker meegenieten met jullie verhalen[e-2764]️

• 06 Juni 2023 - 21:08

Nicole:

Wat een bofkonten zijn jullie weer!

Ik reis met jullie verhalen mee.

Heel veel plezier heren!

ik ben benieuwd naar het karten

groetjes,

Ciska:

Veel plezier!

• 07 Juni 2023 - 09:16

Rob En Marloes:

Geniet ervan heel veel plezier

• 07 Juni 2023 - 09:17

Christameziele:

Heel veel plezier. Ik reis met jullie verhalen mee

• 07 Juni 2023 - 10:50

Celine:

Heel veel plezier!

• 07 Juni 2023 - 12:13

Krista:

Bijna vliegen! Heel veel plezier en zie de foto’s wel voorbij komen x

• 08 Juni 2023 - 17:45

Ester:

jaaaa, ik reis ook mee hoor. Hopelijk valt de regen mee.